Dig, når du er bedst

Dig, når du er bedst

Lær at præstere!

På dette hold er der masser af plads til at være dygtig og ambitiøs. Vi arbejder med dig, der (altid) går efter høje karakter – og dig, der kan have svært ved at leve op til dine egne – og måske andres – forventninger. Her får du konkrete værktøjer til at præstere på en positiv og god måde og vi træner, at tackle de udfordringer, du oplever. Kom og mød andre unge, der ligesom dig er ambitiøse og fagligt stærke – og som måske ind i mellem synes, at det kan være svært.

Undervisere

Ved roret er Søs Rask Andresen og Nanna Paarup fra www.skolekonsulenter.dk. Søs har en baggrund som coach, lærer, konsulent og forfatter. Nanna er master i positiv psykologi, proceskonsulent, coach og forfatter. De er optagede af at skabe det bedst mulige og trygge læringsmiljø, og udgiver bogserien ”Værktøjer til klasseledelse” hos Dansk Psykologisk Forlag. De har begge tidligere arbejdet i True North, hvor de har trænet unges sociale og personlige kompetencer.

Læringsudbytte

Formålet med forløbet er at lære at være dig, når du er bedst. Du lærer at sætte mål og gå efter dem. Du finder, forstår og lærer at bruge din styrker aktivt, når du skal præstere og er udfordret. Du træner din robusthed ift. at håndtere presset i en præstationskultur.

Du træner din indre styring og får mulighed for at tilegne dig redskaber til at håndtere et højt fagligt og personligt pres om at præstere og yde en stor indsats. Du undervises i at prioritere din tid og i at lede dig selv mod gode resultater på en positiv og konstruktiv måde. Forløbets formål er ligeledes, at du, som ambitiøs ung, kan møde andre unge, med samme prioriteringer og ambitioner som du. I vil sammen opleve, at der på holdet er plads til at være ambitiøs og dygtig, men også rum for bekymringer, udfordringer og det der kan være svært.

Praktisk information

Hvis du vil være med på holdet, så send en ansøgning med det samme. Husk at gøre noget ud af ansøgningen, da vi udvælger de endelige deltagere til holdet på baggrund af de bedste ansøgninger.

Kriterier for udvælgelse

Kriterier for optagelser er, at du har høje forventninger til dig selv og ønsker at opstille ambitiøse mål for kurset. Du skal have modet til at arbejde med dig selv, dine svage og stærke sider, og du skal undervejs have lyst til at opbygge en målsætning om at blive den bedste udgave af dig selv.

Ansøgningsfrist

14. september 2017

Undervisningssted

Nærum Gymnasium, Ellipsen, Nærum Hovedgade 30, 2850 Nærum

Kontaktperson

Mira Wessels
mirw@rudersdal.dk
72 68 59 09

Undervisningsplan

Forløbet består af 2 lørdage kl. 10-15 samt 5 undervisningsgange, der placeres onsdage kl. 17-20. Der veksles mellem oplæg, samarbejdsøvelser, teknikker, øvelser, fordybelse og konkrete aftaler om det, du skal fokusere på i forløbet.

07.10-2017 – Lørdag kl. 10-15
Opstart. Målsætning, mindset og teambuilding

01.11-2017 – Onsdag kl. 17-20
Styrkebaseret tilgang. Dig, når du er bedst

15.11-2017 – Onsdag kl. 17-20
Planlægning og organisering. Power, metoder og strategier

29.11-2017 – Onsdag kl. 17-20
Balance i livet. Mentale, kognitive- og sociale processer

13.12-2017 – Onsdag kl. 17-20
Performance. Tilstande, overbevisninger og forhindringer

03.02-2018 – Lørdag kl. 10-15
Repetition. Drømmen om fremtiden og indsatser på egne ben

28.02-2018 – Onsdag kl. 17-20
Status og støtte. Mere af det, der virker i hverdagen.

Send din ansøgning nu

Vi glæder os til at høre fra dig

Send en ansøgning

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!