Om UngAkademi

UngAkademi

For dig, der vil udfordres ekstra!

7. klasse til 18 år

UngAkademi tilbyder hvert år en række udfordrende, spændende og unikke undervisningsforløb, hvor du, der har særlige forudsætninger eller er særligt interesseret i et fagområde, kan få undervisning på et fagligt højt niveau.

Underviserne kommer fra en bred vifte af uddannelses- og forskningsmiljøer. Mød fx. astrofysikere, politikere fra Christiansborg eller førende mentaltrænere fra idrættens verden. UngAkademi har engagerede og inspirerende undervisere med stor faglighed.

Hvis du vil sikre dig en af de begrænsede pladser på UngAkademi, og vil du vide mere om de enkelte forløb, så læs mere på siden og send en ansøgning.

Vi vil glæder os til at høre fra dig!

“Jeg har lært en hel masse gennem hele forløbet. Og ud over det faglige har jeg også fået rigtig mange nye venner.”
Marie, Raketvidenskab

Målsætninger

UngAkademi har en række målsætninger, som vi arbejder med at opfylde.

Højt fagligt niveau
Venskaber på tværs
Læring ved at møde virkeligheden
Interessefællesskaber
Nytænkning
Ambitiøst

Ansøgning og optagelse

Pladserne på de enkelte hold tildeles med udgangspunkt i din personlige ansøgning. For hvert enkelt hold kan du læse mere om, hvad der bliver lagt vægt på i forbindelse med udvælgelsen. Husk at være opmærksom på ansøgningsfristen for dit hold – der er forskellige ansøgningsfrister på de forskellige hold, og din ansøgning bliver ikke taget i betragtning, hvis du sender den efter deadline.

Bag UngAkademi

UngAkademi arrangeres i samarbejde mellem Frederiksberg Ungdomskole, Lyngby-Tårbæk Ungdomskole, Gentofte Ungdomsskole, Ungfredensborg, Københavns Kommunes Ungdomsskole, Dragør Ungdomsskole, GXU – Gladsaxe 10. Klasse og Ungdomsskole,  Ung i Hørsholm og Ung i Rudersdal.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!