Om UngAkademi

UngAkademi

For dig, der vil udfordres ekstra!

7. klasse til 18 år

Er du særlig passioneret omkring et specifikt fagområde, er du ambitiøs og brænder du for at kombinere teori med praksis? Så skulle du prøve UngAkademi.

UngAkademi tilbyder hvert år en række udfordrende, spændende og unikke undervisningsforløb, hvor du får undervisning på et fagligt højt niveau og har mulighed for at møde andre med samme passion som dig selv.

Vores undervisere er engagerede og inspirerende og kommer fra en bred vifte af uddannelses- og forskningsmiljøer. Du kan bl.a. møde klimaforskere, sociale entreprenører eller politikere fra Christiansborg.

Vi glæder os til at høre fra dig!

“Det bedste var at lære noget helt nyt, at lære nye mennesker at kende, udforske mine evner til at tegne og tænke rumligt. Samt få et indblik i arkitekturens verden.”
– Elev, Design & Arkitektur 2018

Målsætninger

UngAkademi har en række målsætninger, som vi arbejder med at opfylde.

Højt fagligt niveau
Venskaber på tværs
Læring ved at møde virkeligheden
Interessefællesskaber
Nytænkning
Ambitiøst

Ansøgning og optagelse

Pladserne på de enkelte hold tildeles med udgangspunkt i din personlige ansøgning. For hvert enkelt hold kan du læse mere om, hvad der bliver lagt vægt på i forbindelse med udvælgelsen.

Vær opmærksom på ansøgningsfristen for dit hold – der er forskellige ansøgningsfrister på de forskellige hold, og din ansøgning bliver ikke taget i betragtning, hvis du sender den efter deadline.

Bag UngAkademi

UngAkademi er et tværkommunalt samarbejde mellem Frederiksberg Ungdomsskole, Lyngby-Taarbæk Ungdomsskole, Gentofte Ungdomsskole, Ung i Hørsholm, Ung i Rudersdal, Ungfredensborg, Københavns Kommunes Ungdomsskole og GXU – Gladsaxe 10. Klasse og Ungdomsskole.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!